Diensten

Betegelde en gevloerde toilet

Vloeren en tegelen

In Belgie transformeren we elk project tot een pareltje met een perfect geplaatste vloer en betegelde wanden. Tijdens deze transformatie plaatsen wij tegels naar keuze gaande van keramische tegels tot natuursteen. Ook voor kleine chapewerken zit u bij ons aan het juist adres, grotere chapewerken besteden we uit aan mensen waar we al jaren mee samenwerken.

Als tegelzetter streven wij steeds naar de hoogste graad van afwerking samen met onze leveranciers en partners.

Betegelde en gevloerde badkamer

Badkamerrenovatie A tot Z

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een oplossing aanbieden voor elke situatie.We kunnen de bestaande vloer uitbreken en een nieuwe vloer leggen met chape en tegels. Misschien bent u op zoek naar een oplossing om tegels op uw huidige tegels te leggen of tegels op een houten vloer? Hier bestaan verschillende oplossing voor en die vindt u bij ons.

Vloer- en wandtegels worden professioneel geplaatst met kwalitatieve materialen. Wij geven u advies op maat en bespreken de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende plaatsingstechnieken.

vloer met grote grijs-blauwe tegels

Groot formaat en mozaïek

Wij zijn steeds goed op de hoogte over welke technieken te gebruiken bij het leggen van groot formaat tegels of mozaïek. Wat de restricties en voorschriften in verband met vloerverwarming en keramische of natuursteen tegels zijn.